• Post author:
  • Post category:Sauna
  • Post comments:0 Comments

Sauna uscată este cunoscută din timpuri străvechi ca având beneficii mari pentru sănătate, atât pentru menținerea ei, cât și pentru ameliorarea anumitor afecțiuni.

Temperatura ridicată din saună ( între 70 și 100 grade Celsius) și umiditatea ( între 5% și 20% ) determină organismul să transpire abundent, proces care permite eliminarea toxinelor și curățarea în profunzime a pielii.

 Beneficiile saunei uscate asupra organismului sunt următoarele:

Menține tensiunea arterială în limite normale la pacienții hipertensivi și reabilitează organismul după infarctul miocardic;

Calmează problemele respiratorii cum ar fi astmul și bronșita cronică;

Ameliorează afecțiunile reumatismale inflamatorii (osteoartrita, artrita reumatoidă), durerile articulare, tensiunea musculară și fibromialgia;

Diminuează artroza și durerile, întrucât relaxează mușchii.

Reduce nivelul de stres

Îmbunătățește sănătatea, bunăstarea și performanța generală.

 Ajută la recuperare după o activitate fizică intensă. Saunele relaxează mușchii și calmează durerile, atât ale mușchilor, cât și ale articulațiilor.

 Îmbunătățește sănătatea creierului.

Oferă un somn mai profund.

Curăță pielea., oferindu-i un aspect strălucitor și ferm

 Arde calorii.

Ajută în lupta cu celulita.

         Contribuie la menținerea sănătății inimii.

ÎN PLUS, NOI VĂ OFERIM ȘI BENEFICIILE TERAPIEI CU SARE, CHIAR ÎN TIMP CE STAȚI ÎN SAUNĂ. DATORITĂ HALOGENERATORULUI CARE PRODUCE AEROSOLI SALINI ÎN SAUNĂ, VĂ PUTEȚI BUCURA DE MULTE BENEFICII ÎN ACELAȘI LOC, UN ADEVĂRAT BOOM DE SĂNĂTATE !

DUPĂ O ȘEDINȚĂ ÎN SAUNĂ, VEȚI FI REVIGORAT ȘI … CA NOU  !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?