Despre noi

Beneficiază de cele mai noi aparate in materie de tratamente faciale, tratament eximia, tratament oxygenera si microdermabraziune.

Programare EximiaRezervă camera

Terapie cu sare

Despre

Într-o perioadă în care  fiecare este preocupat de sănătatea lui și a celor din jur, ne-am gândit să vă venim în ajutor. Am creat o oază de sănătate în centrul Bistriței.

Încă din vechime sunt bine cunoscute beneficiile pe care le are sarea asupra organismului uman. Așadar, nu este necesar să vă deplasați într-o salină subterană, noi vă oferim o soluție mult mai ușoară și cu mai multe beneficii, obținute într-un timp scurt.  O ședință într-o salină artificială echivalează cu 5-6 ore petrecute într-o salină naturală. Acest lucru se datorează prezenței halogeneratoarelor. Acestea produc aerosoli salini, de diferite dimensiuni.  Aerosolii salini de dimensiuni cuprinse între 5-10 µm, se depun pe căile respiratorii superioare: cavitatea bucală, nazală, faringiană; iar cei de dimensiuni mici cu mărimi între 0-5 µm ajung în organele inferioare ale aparatului respirator: laringe, bronhii, bronhiole, alveole pulmonare. Ei dezinfectează, elimină toxinele, refac elasticitatea membranelor celulare și astfel ne ajută să avem un sistem respirator sănătos.

De asemenea, temperatura și umiditatea sunt controlate, iar mediul din interiorul salinei este aseptic. Atât pereții, cât și podeaua, sunt acoperiți de un strat gros de sare.

Veniți să vă convingeți! Veți avea doar de câștigat !

CONTACT

Fii la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Înscrie-te la newsletter-ul nostru!