Întreținere corporală

Beneficiază de cele mai noi aparate in materie de tratamente faciale, tratament eximia, tratament oxygenera si microdermabraziune.

ProgramareRezervă camera

Tratament eliminare celulita

Eximia

Eximia te ajuta sa scapi de grasimile nedorite din straturile cutanate, diminuand aspectul inestetic cauzat de celulita.

Beneficii EXIMIA

• elimina cu pana la 40% țesutul adipos
• este o alternativa unica a liposucției chirurgicale
• reduce celulita
• reface elasticitatea și tonusul pielii
• intinde pielea, lăsând-o neteda, fără vergeturi și cicatrici
• remodelează silueta
• accelerează metabolismul & oxigeneaza țesuturile

Beneficii

Tratament Eximia

Textură și Elasticitate

Eximia utilizează tehnologii avansate pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele. Aceasta conduce la o îmbunătățire a texturii și elasticității pielii, făcând-o să pară mai tânără și mai sănătoasă.

Reducere celulită și conturare

Prin combinarea terapiei cu radiofrecvență, vacuum și alte tehnici, Eximia ajută la descompunerea celulelor de grăsime și la stimularea circulației sângelui. Aceasta contribuie la reducerea celulitei și la conturarea corpului, oferind un aspect mai tonifiat.

Detoxifiere și reînnoire celulară

Tratamentul cu Eximia favorizează detoxifierea și reînnoirea celulară. Aceasta poate ajuta la eliminarea toxinelor din piele și la promovarea unei piele mai luminoase și mai sănătoase.

Epilare

Epilare definitivă

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea cu laser este o tehnica progresiv definitiva de indepartare a parului nedorit de pe orice suprafata a corpului, fiind sigura si eficienta chiar si in cazul zonelor sensibile si delicate, cum ar fi zona faciala. 

Epilarea cu laser foloseste un fascicul de lumina care actioneaza asupra melaninei, responsabila pentru culoarea parului nostru. Laserul recunoaste bulbul pigmentat al firului de par si prin caldura difuzata distruge foliculul si opreste astfel cresterea parului. 

Beneficii

Epilare definitivă

Reducere permanentă

Laserul vizează foliculii de păr, distrugându-i, ceea ce reduce semnificativ creșterea părului pe termen lung. Cu tratamente repetate, majoritatea persoanelor observă o reducere permanentă a cantității și grosimii părului.

Precizie eficientă

Laserul poate ținti selectiv foliculii de păr fără a afecta pielea înconjurătoare. Acest lucru face epilarea cu laser precisă și eficientă, fiind ideală pentru zonele sensibile sau dificile, cum ar fi linia bikinilor sau fața.

Economii durabile

Deși inițial poate părea costisitoare, epilarea cu laser poate fi o investiție pe termen lung, economisind timpul și banii cheltuiți pe metodele tradiționale de epilare (cum ar fi ceara sau bărbieritul), care necesită întreținere constantă.

Camere în regim hotelier

20% DISCOUNT

la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS !!!

+

O ȘEDINȚĂ de HALOTERAPIE GRATUITĂ
pentru persoanele cazate la noi!

CONTACT

Fii la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Înscrie-te la newsletter-ul nostru!