Tratamente faciale

Beneficiază de cele mai noi aparate in materie de tratamente faciale, tratament eximia, tratament oxygenera si microdermabraziune.

ProgramareRezervă camera

Tratamente faciale

Eximia

Eximia este un tratament facial avansat, renumit pentru capacitatea sa de a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Acest serviciu oferă o serie de beneficii semnificative, fiind ideal pentru cei care doresc să-și îngrijească tenul într-un mod eficient și non-invaziv.

Eximia utilizează tehnologii de ultimă oră, cum ar fi radiofrecvența, vacuum-ul și lumina LED, pentru a trata diferite probleme ale pielii. Acest serviciu este personalizat pentru nevoile specifice ale fiecărui client, asigurând astfel rezultate optimale. Este o soluție excelentă atât pentru îngrijirea de rutină a pielii, cât și pentru tratamentele mai intensive de înfrumusețare facială.

Beneficii

Tratament Eximia

Rejuvenare facială

Eximia ajută la revitalizarea pielii, conferindu-i un aspect mai tânăr și mai strălucitor. Prin stimularea producției de colagen și elastină, tratamentul contribuie la reducerea liniilor fine și a ridurilor.

Hidratare profundă

Eximia furnizează hidratare profundă pielii, ceea ce este esențial pentru menținerea unei piele sănătoase și pline de viață.

Îmbunătățirea texturii pielii

Tratamentul ajută la îmbunătățirea texturii generale a pielii, făcând-o mai netedă și mai uniformă.

Tratamente faciale

Oxygenera

Tratamentele cu oxigenarea reprezintă o metodă inovatoare și eficientă de îngrijire a pielii, oferind o serie de beneficii remarcabile pentru sănătatea și aspectul tenului. Aceste tratamente sunt ideale pentru persoanele care doresc să își revitalizeze și să îmbunătățească starea generală a pielii într-un mod delicat, dar eficient.

Tratamentele cu oxigenarea utilizează oxigen pur și seruri specifice, care sunt infuzate în piele pentru a maximiza efectele benefice. Aceste seruri sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărei persoane, putând include antioxidanți, vitamine, minerale și extracte botanice.

Această metodă este potrivită pentru toate tipurile de piele și poate fi inclusă într-un regim de îngrijire regulată sau utilizată ca tratament special înainte de evenimente importante. Oferind nu doar beneficii cosmetice, dar și o experiență relaxantă, tratamentele cu oxigenarea sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și îngrijească pielea într-un mod holistic

Beneficii

Tratament Oxygenera

Detoxifiere

Ajută la eliminarea toxinelor și a impurităților din piele, oferind un aspect curat și proaspăt.

Tratamentul acneei

Prin proprietățile sale antibacteriene, tratamentele cu oxigenarea pot fi eficiente în reducerea acneei și a altor probleme ale pielii.

Reducerea semnelor de îmbătrânire

Ajută la reducerea vizibilității ridurilor și liniilor fine, oferind un aspect mai tânăr și mai odihnit al pielii.

Tratamente faciale

Microdermabraziune

Microdermabraziunea este un tratament cosmetic non-invaziv, destinat îngrijirii pielii. Acest procedeu implică utilizarea unui dispozitiv special pentru exfolierea stratului superior al pielii (epiderma), îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea celulară. Procesul folosește particule fine sau o capăt de diamant pentru a poliza pielea, oferind un aspect mai neted și mai tânăr.

Ca urmare, celulele moarte de pe suprafata pielii sau “corneocitele” sunt detasate, iar odata cu aceste celule de suprafata sunt eliminate si particule straine pielii, excesul de creme, grasimile care blocheaza porii si adera de celulele stratului de suprafata a pielii si o impiedica sa se refaca uniform.

Rezultatul unei singure sedinte este o curatare profunda, iar consecinta sedintelor repetate este o stimulare a ciclului de innoire natural al pielii care continua sa functioneze fara a fi “blocat” de mesaje negative de la suprafata incarcata cu diverse impuritati si celule moarte.

Beneficii

Microdermabraziune

Rejuvenare pielii

Microdermabraziunea îndepărtează stratul superior al pielii, ceea ce stimulează producția de colagen și elastină. Rezultatul este o piele mai netedă, mai fermă și cu un aspect mai tânăr.

Uniformizarea texturii

Procedura ajută la netezirea texturii neregulate a pielii, diminuând porii măriți și îmbunătățind aspectul cicatricilor superficiale și al ridurilor fine.

Clarificarea tenului

Contribuie la reducerea petelor pigmentare și a discolorațiilor, oferind un ten mai uniform și mai luminos.

Camere în regim hotelier

20% DISCOUNT

la TOATE serviciile din centrul nostru WELLNESS !!!

+

O ȘEDINȚĂ de HALOTERAPIE GRATUITĂ
pentru persoanele cazate la noi!

CONTACT

Fii la curent cu noutățile și reducerile noastre!

Înscrie-te la newsletter-ul nostru!