Eximia

Tratament eliminare celulită

Eximia te ajuta sa scapi de grasimile nedorite din straturile cutanate, diminuand aspectul inestetic cauzat de celulita.

Eximia reprezintă o inovație în lumea tratamentelor estetice corporale. Combinând tehnologii multiple, aparatul Eximia vizează atât straturile superficiale, cât și pe cele profunde ale pielii pentru a oferi rezultate vizibile în ceea ce privește tonifierea, remodelarea și reducerea celulitei.

Unul dintre principalele avantaje ale tratamentelor cu Eximia este capacitatea acestora de a aborda problemele estetice de la rădăcină, oferind astfel rezultate de durată. Prin combinarea dermoaspirației, radiofrecvenței, laserului și ultrasonografiei, Eximia stimulează producția naturală de colagen și elastină, îmbunătățind astfel elasticitatea și fermitatea pielii.

Beneficii EXIMIA

• elimina cu pana la 40% țesutul adipos
• este o alternativa unica a liposucției chirurgicale
• reduce celulita
• reface elasticitatea și tonusul pielii
• intinde pielea, lăsând-o neteda, fără vergeturi și cicatrici
• remodelează silueta
• accelerează metabolismul & oxigeneaza țesuturile

În plus, procedurile cu Eximia sunt non-invazive, ceea ce înseamnă că nu necesită anestezie, tăieturi sau timp de recuperare. Pacienții pot beneficia de avantajele unui tratament eficient, fără a suferi disconfortul sau inconvenientele procedurilor chirurgicale.

Tratamentele corporale cu Eximia sunt ideale pentru persoanele care doresc să îmbunătățească aspectul pielii lor, să reducă semnele de îmbătrânire sau să combată celulita, fără a recurge la metode invazive sau chirurgicale.

Slăbire și remodelare

Inovatie in slabirea profesionala prin tehnologia de Lipolaser, Endermologie, Radiofrecventa, Ultraporatie, Vinoterapie si unde magnetice ce realizeaza tratamente complexe corporale si faciale cu Eximia  (cu o intensitate superioara a laserului si radiofrecventei) imbina laserul lipolitic cu multiporatie si terapia de vacuum cu role magnetice in 4 timpi cu radiofrecventa.

Avantaje Eximia

RADIOPORAŢIE SQUAR-TECH

Acțiune focalizată care stimulează producția de colagen și elastină.

MICRODERMOLIFT

Exfoliere delicată sau profundă cu acțiune de oxigenare și rejuvenare.

ENDOFACE

Regenerare, conturare facială, tonifiere și fermitate, cu efecte de lifting instant.

ENDO RADIO MAG

Stimulează, reactivează și remodelează silueta în scurt timp.

Prețuri

Programare

Fă o programare acum la Eximia